onsdag 11 november 2020

Girlpower

 


Hej alla

Visst hade man känslan att hon skulle kunna bli ännu bättre med en start vecka vecka efter den senaste prestationen där hon var väldigt nära att lägga sina tuffa konkurrenter på rygg trots både manligt kön, äldre hästar och mycket pengar på kontona. I dag mötte hon ju på papperet lite enklare motstånd trots allt vilket bevisades av att till och med undertecknad som sällan eller aldrig går in på toton ens på våra hästar, lade en hel femtilapp vinnare på Kiara då jag tyckte att de dryga 20 gånger pengarna som gällde just vid speltillfället var lite skevt trots allt. Att det skulle bli dryga 30 gånger pengarna var ju lite av en bonus om man säger så!

Om allt verkar bra efter dagens fina insats med seger på nya rekordet 14,5 2140 auto, så får hon säkert göra någon fler start under året innan det blir dags att göra bokslut för 2020. Skönt i alla fall att ha henne tillbaka på vinnarspåret efter eländet med ödem och dylikt som hon råkade ut för i somras och som spolierade mycket av 3-årssäsongen då. Fick nu visa lite av den kapacitet som vi visste att det fanns i denna fina häst. Grattis alla!

Loppet


På återhörande

Uffe

1 kommentar:

  1. Äntligen fick ve se vilken kapacitet denna fina Kiara C.Boko besitter och vilken fin prestation Olle fick till i rygg men med lucka i sista stund blev det "stolpe in"! Nu ser vi fram mot nästa start! Var rädda om er önskar sydlänningen Björn

    SvaraRadera