måndag 27 juli 2020

Åttmann bleker håret ytterligare

Hej alla

Som de flesta redan sett så har Åttmann varit ute till start igen och denna gång på Hagmyren som körde breddlopp på torsdagen. Enligt rapporten så gjorde han en riktigt fin värmning inför loppet vilket fick körande Erika att känna förhoppningar inför starten trots ett lite svårt spår 2 på tilläggsvolten. När volten var igång så kände hon att hästen tyvärr var lite för spänd i volten så startgaloppen kom inte direkt som någon överraskning för henne. Tappade för mycket från start för att ha något med utgången att göra men kändes helt OK travmässigt. Inga nya poäng gör det fortsatt svårt att komma med i nya lopp men det är bara att anmäla på igen, så var det väl f-n om han inte ska kunna få till det i lopp. Tränar fortsatt riktigt bra.

Lite positiva tongångar gällande Kiara i alla fall. Hon har nu fått börja gå riktiga intervalljobb igen och det låter redan ganska positivt från stallet. Hon är inte helt fri från ödemet som ännu behöver daglig avtappning av vätska (minskar dag för dag) men det verkar funka bra att träna på med några startklara kompisar i backarna så vi håller tummarna att det håller i sig.

Insider som är tänkt att starta på fredag i supersprinten på Gävle verkar vara i en riktig toppform för dagen vilket man kan se i Erikas film från hagen där hemma. Normalt är han ju riktigt cool men nu verkar det vara något extra på gång. Blir spännande att se på fredag. Anmälan måndag 09.00.

I hagen


På återhörande

Uffe



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar