tisdag 19 mars 2019

Åttmann fortsatt godkänd

Hej alla!

Det har varit en tämligen bra början av säsongen för vår Åttmann som har höjt sig lite för varje start. Efter årsdebuten som trea över kort distans (1640) där han landade på 35,3 blev det sedan femtepris över lång distans (2640) på rekordet 34,8. Gårdagens start som fyra på Färjestad var över medeldistans (2140) och återigen nytt rekord 33,0. De 17 100 kronorna intjänat är väl inte heller att förakta. Nu är det bara att se så allt är bra med hästen innan det är dags att finna något nytt lopp åt honom igen.

Resultat och loppfilm

Det tänkta banjobbet för Insider före Gävles fredagstävlingar blev inhiberat på grund av att hans granne i bussen Quiet Please,  på vägen in till banan fick något slags spel och hoppade över bommen och kvaddade mellanväggen in till Insider. Bara att med stor möda försöka få ur hästarna och rätta till bråten där inne någorlunda och sedan var det bara att sakta ta sig hem igen och glömma både banjobb och starter. Hästarna hade i alla fall klarat sig relativt helskinnade vilket ju var det viktigaste. Det kommer nya jobb för Insider.

Det ser ut att bli 41 andelar på Kiara C.Boko vilket ungefär var målsättningen efter intresseanmälan som skickades ut. Hon tränar på där hemma och det börjar snart närma sig hennes första kontakt med banan vilket jag ska försöka dokumentera med lite film. Det blir spännande!


På återhörande

Uffe

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar