torsdag 21 februari 2019

Åttmann mot start

Hej alla!

Äntligen har det kommit ut mail till alla om att vara med och leasa 2-åriga Kiara C.Boko. Klicka på länken i mailet som leder till blanketten där ni svarar ja, fyller i namn och mailadress. Sedan är det bara att betala in de 2000 kronorna så är ni med på hästen. Alla som vill kan naturligtvis vara med även om man inte svarat på intresseanmälan som gick ut tidigare. Svara gärna så snart som möjligt om du vill vara med.

Åttmann har ju tränat på därhemma med bland annat snöpulsning som verkar ha gjort honom gott. Det har märkts tydligt att orken har förbättrats en hel del vilket vi såg i jobbet han gick på tisdagen. Han skötte sig riktigt bra förutom en liten incident 500 kvar när Olle testade att rycka tussarna ur öronen på hästen vilket ledde till galopp, men han ställer sig ganska snabbt och landar på i jobb finfina, 1.34 över 1640 meter ändå. Det bästa var att han inte verkade det minsta trött efteråt. Han anmäls nu till Bollnäs 28 februari. Anmälan senast 9.00 i morgon fredag. Spännande!

Banjobbet

Insider har också fått kämpa på i snön därhemma och ökar nu successivt träningsdosen så sakteliga där det blir mer intervallträning så småningom. Allt verkar bra så här långt.

På återhörande

Uffe


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar