tisdag 12 oktober 2021

Eventuell ny start


Hej alla

Efter andrapriset vid Ålandsstarten är det nu tänkt att Insider ska starta på hemmaplan nästa gång. Han är anmäld till Vallonloppet på Gävletravet 21 oktober men det är ingen garanti att han kommer med där på sina 534 poäng. Deadline för anmälan är på fredag 9.00 så vi får invänta och se hur det blir. Vallonloppet är ett lopp över 1640 meter voltstart vilket kanske inte är hans likör men när han startade i loppet 2019 så blev det en andraplats bakom Beau Mec på ett bra sätt. Bara att hålla tummarna att han kommer med, först och främst.

23 november har man "skrivit ut ett lopp åt Insider" på Gävle över 1640 meter auto stängt vid 1 950 000 kr. Tanken är att han där, om allt är bra, gör årets sista start. Kanske vi äntligen ska försöka få till en träff  i samband med det då. Har ingen koll på ekonomin så jag utgår från att vi betalar för våra kuvert men det vore bra om jag kan få en hit om intresset så ska jag försöka få till en deal med Gävle Live som numera driver travrestaurangen. Skickar ut ett mail med intresseförfrågan om någon vecka.

Med Kiara har man ökat på lite med träningen och allt verkar bra så här långt. Hon känns riktigt fin enligt Olle. Man håller naturligtvis koll på hennes skada hela tiden och det är bara att skynda långsamt framåt.


På återhörande

Uffe

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar