lördag 21 augusti 2021

Ny anmälan för Insider


Hej alla

Nu är det dags igen för nästa lopp för Insider. Han är nu anmäld till ett lopp på Bergsåker kommande fredag kallat Malabar Circle Ås lopp över 1640 meter autostart och 100 000 kr i första pris. Mörk anmälan senast måndag 9.00 och han borde komma med på sina 1734 poäng. Eftersom man kör Sundsvall Open Trot på lördagen så borde de allra värsta hästarna starta där. Allt låter bra från Olle efter den senaste starten där han ju gjorde ett tämligen bra lopp som trea.

Det blev som några av er såg lite fel i Solvallastatistiken för Insider härom sistens. Det rätta är nu efter tredjeplatsen senast, 16 starter, 5 segrar, 3 andra och 1 tredjepris (56 i plats%).

Kiara har nu kollats igenom igen under veckan och det ser riktigt bra ut i dagsläget. Hon kommer nu att kunna joggas lite försiktigt i träningen framöver vilket blir nästa steg i läkningsfasen. Bara att hoppas att allt fortsätter i positiv riktning så att det successivt går att öka på träningen mot start senare mot höstkanten. Bara att ha tålamod med den här typen av skador.


På återhörande

Uffe

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar