söndag 9 augusti 2020

Fru Fortuna vart tog du vägen?

Hej alla


Efter den positiva känslan att spårlottningen varit till vår fördel med Insider ett tag, som inför supersprinten senast där hon förärade oss ett närmast perfekt spår 2 (OK kanske inte helt perfekt trots allt ändå) bakom vingen så var vi nu tillbaka på jorden när hästen ska göra ett nytt försök i Silver (fattas 805 kr till GULD) på Romme kommande lördag. Spår 12 över 1640 meter med Sveriges startsnabbaste häst känns som en riktig snyting så det är nu bara att be till alla högre makter om något riktigt magiskt som kan öppna upp någon slags kanal framåt mot en hygglig placering. Kom igen Labero!

Startlista V75-2

Åttmann som såg oväntat bra ut runt 1700 meter i tredje inner senast innan galoppen kom med 1400 kvar till mål är också han anmäld till Rommes lördagstävlingar. Spår 9 på startvolten med resterande hästar på 20 meters tillägg bör väl borga för en felfri avgång men som vanligt har vi inga som helst förhoppningar om någon penningplacering men han har trots allt hankat sig över 100 000 kr med bara femhundringar  som intäkt de senaste åtta starterna. Känns som en något jobbig väg till rikedom. Överraskning nu?!

Startlista lopp 12

Har ingen info om hur Kiara tagit måndagens banjobb men jag utgår från att ingen info är bra info och att hon nu har kunnat träna på för fullt där hemma.


På återhörande

Uffe


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar