tisdag 24 december 2019

En riktigt God Jul

Hej och en God Jul till er alla

Ja i dessa juletider så är det lite lugnare för våra hästar även om man går någon tur emellanåt. Insider blev behandlad efter senaste starten och tar det ganska lugnt efter det. Han ska ju ha det så en tid innan det är dags att sikta in sig på sista söndagen i maj då han ska vara riktigt på tårna så klart.

Kiara har mest gått långa turer, i vissa fall på över en mil på skogsslingorna där hem ikring. Hon känns som alltid mycket fin i den träning hon genomgår och verkar ha en extrem inställning både till träning och tävling. Hon går definitivt mot en spännande 3-årssäsong

Åttmann som efter operationen blev beordrad tre veckors vila och därefter tre veckors träning i joggingtempo börjar nu närma sig utgången av dessa sex veckor och ska efter nyår påbörja en uppträning inför sin nästa start. Det ska bli mycket spännande att följa hans utveckling på tävlingsbanan efter den lyckade operationen.

Julsång

Även inför 2020 har vi tänkt att köra en så kallad "Kick-Off" ute hos Olle och hästarna i stallet. Det blir 18 januari och alla SCB:are är välkomna att delta. Som vanligt så bjuds det på lite lättare förtäring och för den som vill, en tur i tandemsulky med någon av stallets hästar.


På återhörande

Uffe

2 kommentarer:

  1. Hoppas du haft en God Jul Uffe. Önskar ett Gott Nytt År!

    SvaraRadera
  2. Vilken tid börjar kickoffen..det står ingen angiven...och ska man anmäla sig..

    SvaraRadera