lördag 17 november 2018

Giggan ska på't igen

Hej alla!

Det blev inget vidare för Giggan vid starten på Bergsåkers V86-tävlingar i onsdags. Hon har ju haft svårt att komma med överhuvud taget även i P21 men Olle slängde in en anmälan till finalen i Norrlands Elitserie för ston där hon i någon tidigare start fått någon poäng och därmed blivit startberättigad till finalen. Att hon kom med måste vara i klass med ribba, stolpe, stolpe in ungefär.

Hon kom iväg bra från sitt åttondespår på startvolten och höll ryggen på ledaren där hon var kvar till sista bortre långsidan då hon började få problem när tempot ökades markant. In på upploppet tappade hon helt och slutade oplacerad. Banan hade hårdnat till under kvällen och med facit i hand så skulle hon nog haft skorna på denna kväll.

Nu laddas det om med ett lopp på Bollnäs kommande torsdag i ett lopp där hon står perfekt inne på pengarna men där hon lyckades få bakspår på tilläggsvolten. Skor på denna gång gör att hon slipper bli öm i sina hovar i alla fall så bara hon kommer iväg från start så ska hon kunna vara med och tävla om en hyfsad placering denna gång.

Åttmann har varit igång med träningen där hemma och rapporteras sköta sig mycket bra. Vi får se hur det utvecklas men det är inte tänkt med någon start på ett tag framåt i alla fall.

Insider går och har det bra där hemma och ska så göra någon vecka till innan det ska börja tränas inför nästa säsong.


På återhörande

Uffe

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar